Web Analytics

Kaartverkoop

Classical NOW! maakt voor de kaartverkoop gebruik van de diensten van Paylogic. Kaarten zijn online te koop en aan de kassa bij het concert.

 

Online

U vult het bestelformulier in en rekent online af. De kaartjes worden per e-mail opgestuurd (kosteloos) of per post (voor € 2,50 extra).

Online bestelformulier

 

Op de concertlocatie

Als een concert niet is uitverkocht, kunt u ook aan de deur kaartjes kopen, vanaf 45 minuten voor aanvang. U kunt alleen met pinpas betalen.

 

Coronamaatregelen

Classical NOW! wil elke concertlocatie een informele ambiance geven. Maar de corona-maatregelen volgen we nauwgezet. Uw veiligheid en de veiligheid van de musici staan voorop.  Wij willen voorzichtiger zijn dan de richtlijnen die zijn ingegaan op 13 november. Daarom hebben we besloten weer 1,5 meter afstand aan te brengen tussen bezoekers uit verschillende huishoudens. Wij blijven de zaal grondig reinigen en ventileren. Ook vragen we u een mondkapje te dragen, dat u als u op uw stoel zit weer kunt afzetten.

 

– Bij de ingang zijn wij genoodzaakt de QR-code te controleren op uw coronatoegangsbewijs: op uw smartphone of op uw papieren bewijs.

– Wij vragen u een mondkapje te dragen, dat u op uw plaats in de zaal kunt afzetten.

– U krijgt een drankje dat u kunt meenemen naar uw plaats, op 1,5 meter afstand van bezoekers uit andere huishoudens.

– De concerten vinden plaats zonder pauze.

Classical NOW!

Festivals

(Pop-up)concerten

Muziektheater

Postadres

Classical NOW!

Arnhemsestraat 62

2587 SW  Den Haag

Sponsors en subsidiënten